Perinnepäivien ohjelma muotoutuu… – Antiikkiverstas

Perinnepäivien ohjelma muotoutuu…

Perinnepäivien ohjelma näyttää hyvältä, paljon myyjiä mahtavine tuotteineen on tulossa, uuden Antiikkiverstaan myymälän paikka on raivattu ja nyt mietitään myymälän värejä!

Perinnepäivien esitelmien teemaksi on tulossa terveellisen asumisen lisäksi mm Rikalan kalmiston rautakautiset tekstiililöydökset, muinaispukujen rekonstruktiot sekä muinaisten tekstiilien värit. Äitienpäiväksi lapsille ja myös koko perheelle on luvassa nukketeatteria – ja yllätysesiintyjä, jota emme tohdi vielä paljastaa. Brusabyn ammattiopiston nahkurit esittelevät perinteistä nahan muokkausta molempina päivinä – ja he myös myyvät ekologisia nahkatuotteitaan. Seppä Kahiluoto Turun toreilta on lupautunut tulla takomaan Rikalan muinaiselle kauppapaikalle perinteisiä sepän töitään – ja myös myymään. Ja luonnollisesti Krouvissa on tarjolla herkullista äitienpäivä-lounasta seisovasta pöydästä molempina päivinä. Luvassa lisää monipuolista ohjelmaa – pysy kuulolla!

Katso ajantasainen ohjelma