Krouvin Syksy – Antiikkiverstas

Krouvin Syksy

Rikalanmäen kesä vietettiin mukavissa merkeissä! Ravintolamme Rikalan Krouvi & Vintti avasi ovensa viime viikolla. Ruokalistalta löytyvät niin kevyt salaatit, pitaleipätaskut monipuolisilla täytteillä kuin annokset suurempaankin nälkään. Suosikkinsa löytävät varmasti niin grilli-, kala- kuin kasvisruokienkin ystävät! Listan ruokia voi nyt tilata omiin tapahtumiin.Krouvi&Vintissä on oma menu tai
meiltä voi tilata mitä haluaa. Tarjoamme myös riistaruokia sekä perinteisiä suomalaisia ruokapatoja. Kokemukseni 30 vuoden aikana riistasta ja sen valmistuksesta on opettanut että se sopii
kaikille, on terveellistä ja lähiruokaa. Siihen voidaan lisätä kasviksia ja sieniä jolloin käytämme koko luonnon antimia.

Krouvi oli avoinna maanantaista lauantaihin kello 11-18, kesätapahtumien ja konserttien aikana pidempäänkin. Meille ehtii siis paitsi lounasaikaan, myös käymään hetkeksi töiden jälkeen. Krouviin on mukava istahtaa myös nauttimaan kupillinen kahvia tai muita virvokkeita (a-oikeudet). Tarjolla on aina tuoreita leivonnaisia, jäätelöä ja muita herkkuja!

Uusimme myös Krouvin terassin; viihtyisät pöydät kattavat nyt lähes koko suojaisan piha-alueemme. Toivomme siis paljon aurinkoisia kesäpäiviä! Ensi vuonna laajennamme terassia ja otamme kesäteatterin mukaan ohjelmistoomme. Sitä ennen vietään, Silmänkirkastustapahtuma 9.9 ja Silmänkirkastusjuhla 9.9 sekä perinteinen Itsenäisyyspäivän Joulumarkkinat , tänä vuonna 5-6.12.