Krouvi on avattu – Antiikkiverstas

Krouvi on avattu

Rikalanmäen kesä on nyt parhaassa vauhdissa! Ravintolamme Rikalan Krouvi & Vintti avasi ovensa viime viikolla. Ruokalistalta löytyvät niin kevyt salaatit, pitaleipätaskut monipuolisilla täytteillä kuin annokset suurempaankin nälkään. Suosikkinsa löytävät varmasti niin grilli-, kala- kuin kasvisruokienkin ystävät!

Krouvi on auki koko kesän, maanantaista lauantaihin kello 11-18, kesätapahtumien ja konserttien aikana pidempäänkin. Meille ehtii siis paitsi lounasaikaan, myös käymään hetkeksi töiden jälkeen. Krouviin on mukava istahtaa myös nauttimaan kupillinen kahvia tai muita virvokkeita (a-oikeudet). Tarjolla on aina tuoreita leivonnaisia, jäätelöä ja muita herkkuja!

Uusimme myös Krouvin terassin; viihtyisät pöydät kattavat nyt lähes koko suojaisan piha-alueemme. Toivomme siis paljon aurinkoisia kesäpäiviä!