Rikalanmäen kokous- ja juhlatilat – Antiikkiverstas

Rikalanmäen kokous- ja juhlatilat

Ravintolamme Rikalan Krouvi & Vintti tarjosi koko kesän trendikästä ruokaa listalta, kahvia, leivonnaisia ja virvokkeita. Useta kävijät viettivät hekullisia lepohetkiä terassillamme!

Monet kävijät tutustuivat Muinaispolkuun ja Rikalan Kalmistoon. Myymälästä löytyi kesäisia tarjouksia matkaan, matkamuistoksi Rikalan Kalmiston mallin mukaan valmistettuja pronssisia rintaneuloja. Ensi kesäksi tulossa paljon lisää tekemistä ja tapahtumia Rikalanmäen alueelle. Nyt Lokakuussa siirrämme myymälän yhteyteen jo olemassa olevia videoesityksiä Perinnerakentamisesta sekä Muinaispolusta ja Kalmistosta. Uusi video animaatioin on tulossa Rikalan Kalmistosta ja Muinaispolusta, toivon mukaan jo kevääksi 2018. Esittelemme erilaisia rakennusmateriaaleja ekologisia sekä perinteisiä ja niiden käyttöä tänään, niitä voi ostaa myymälästämme tai tilata antiikkiverstas.com verkkokaupastamme.

Avoinna tilauksesta, Krouviin pienryhmät yli 15 hlöä – 80 hlöä, Krouvin Vinttiin pienryhmä 30-120 hlöä. Teatterivinttiin 160 hlöä.
Ruoat valmistetaan omassa keittiöissämme, riistaruokia 30-vuoden kokemukselle, menuita eri vaihtoehtoja tai ehdota oma menu. Kysy lisää rikalanmaki@antiikkiverstas.com

Perinnerakentamiskeskuskseta voi tilata esitelmiä eri aiheista, ota yhteyttä ja kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse 044 9888 304. Esillä viime kesän menu josta voit tilata myös näin talviaikana ruoat ryhmälle. Kokoustiloihin saatavilla videotykki ja valkokankaat.

Ravintolassa ja terassilla on a-oikeudet.

Katso Krouvi & Vintin Menu