Rautakauppa – Antiikkiverstas

Rautakauppa

Antiikkiverstaan Rautakaupasta löydät vaivattomasti kaiken tarvitsemasi niin vanhojen rakennusten kunnostukseen kuin uudisrakennuksen tai kaupunkikodin sisustamiseen. Saat meiltä vaivattomasti laajan maalivalikoiman lisäksi historiallisten mallien mukaisesti valmistetut puuovet, ikkunat, helat ja saranat, lattialaudat, listat kuin myös alan kirjallisuutta. Kannattaa aina tulla myös paikan päälle, näin saat henkilökohtaisen palvelun ja ohjauksen sekä Wilman vinkit!

Kokemuksemme restaurointi-ja konservointitöistä vuodesta 1990 alkaen on auttanut kehittämään hengittävien ja ekologisten materiaalien valikoimaamme, joka soveltuu niin rakenteisiin kuin pintakäsittelyihin. Perinnemaalien rikkaasta värimaailmasta löydät historiallisesti aitojen väripigmenttien luomaa harmoniaa. Puulistojen ja peilipaneeleiden persoonalliset mallit ovat Antiikkiverstaan omaa mallistoa. Sähkötarvikkeiden, valaistuksen ja helojen mallistot pohjautuvat historiallisiin esikuviin. Meiltä löydät yli 1000 tuotetta sekä vinkkejä kuluttajalle, ammattilaiselle ja museoille.

Meiltä saat kattavat asiantuntevat palvelut ja neuvot niin perinnekohteiden kunnostamiseen kuin uudisrakentamiseen. Henkilökuntamme auttaa talon hengen ja historian mukaisten ratkaisuiden valinnassa. Konservaattoriltamme voi varata aikoja henkilökohtaiseen neuvontaan ja oman kohteen suunnitteluun. Tarjoamme sinulle lisäksi ilmaisen neuvontapalvelun, Suunnitteluvartin, jossa autamme sinua löytämään parhaiten tarpeitasi palvelevat materiaaliratkaisut ja huippuammattilaiset.

Rautakauppamme on talvikaudella auki arkisin klo 12-17. Lauantaisin avoinna sopimuksen mukaan.

rikala_IMG_3628