Tukku- ja jälleenmyynti – Antiikkiverstas

Tukku- ja jälleenmyynti

Maalivalmistamomme tarjoaa tuotteitaan tukku- ja jälleenmyyjille.

Antiikkiverstaan Värit Oy:n verkkokauppa: www.varit.fi 

Antiikkiverstaan Värit Oy:n maalit on kehitetty suomalaisen maalaushistorian pohjalta ja kotimaisen maalinvalmistuksen sekä maalaamisen perinteitä kunnioittaen. Hyödynnämme nykyaikaista tekniikkaa väripigmenttien hienontamisessa, värien sekoittamisessa sekä pakkauksissa maalitehtaassamme. Kaikki käyttämämme raaka-aineet ja valmistusprosessit noudattavat maalinvalmistamisen traditioita; pellavaöljymme valmistetaankin esimerkiksi laitoksessa, jonka toiminta alkoi jo vuonna 1839.

Valmistamme tilauksesta  sinun yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöityjä maaleja, jotka pohjautuvat väri- ja pigmenttianalyyseihin tai NCS-koodeihin. Värit Oy tarjoaakin asiakkaillemme kaiken mitä vanhojen rakennusten tai esineiden maalaamiseen tai pintakäsittelyyn tarvitaan

Maalimme syntyvät siis historiallisten esikuviensa mukaisesti aidoista pigmenteistä eikä värejämme valmisteta moderneilla sävytteillä. Aitojen pigmenttien käyttö mahdollistaa rikkaan värimaailman ja harmonian tavoittamisen. Maalivalikoimamme kaikkia tuotteita yhdistävä tekijä on myös niiden valmistukseen käytettävien raaka-aineiden luonnonmukaisuus ja mahdollisimman matala jalostusaste.