Juhlatilat ja Catering – Antiikkiverstas

Juhlatilat ja Catering

Rikalanmäen juhlatilat Rikalan Krouvi, Krouvin Vintti sekä Teatterivintti soveltuvat kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Tunnelmalliset ja perinteikkäät tilamme ovat muunneltavissa muutamasta kymmenestä lähes parin sadan hengen juhliin. Kauttamme ovat tarjolla monipuoliset catering-palvelut, jotka yhdistävät kotimaista ruokaperinnettä sekä modernia keittiötä sinun ja tilaisuutesi tarpeiden mukaisesti.

Noustessasi Halikonjokilaakson kulttuurimaisemasta ylös Rikalanmäelle eteesi avautuu kaunis pihapiiri villiviineineen. Rikalan Krouvi & Vintti sijaitsee 1800-luvun puolivälissä rakennetussa tiilirakennuksessa, joka alkujaan on toiminut Wiurilan kartanon vaunuvajana. Vastapäisessä päärakennuksessa puolestaan sijaitsevat muut toimitilamme sekä avara Teatterivintti. Rikalanmäellä vuodesta 1995 toiminut ravintola on aiemmin tunnettu myös nimillä Räntmestarin Krouvi sekä Rikalan(mäen) Krouvi.


rikala_IMG_3701

Rikalan Krouvi

Ravintolatilamme Rikalan Krouvi soveltuu luontevasti niin juhlien, koulutustilaisuuksien kuin perhelounaiden järjestämiseen. Savirapatut paksut seinät ja ruutuikkunat, tiililattia ja avotulitakka lisäävät perinteikästä tunnelmaa.

Juhlijoita Krouviin sopii 20-80 henkilöä. Tilan yhteydessä on täysin varusteltu keittiö catering-yritystemme käyttöön. Krouvi terasseineen on anniskelualuetta (a-oikeudet).

Varaukset ja tiedustelut


RikalanVintti_kalustettu1

Krouvin Vintti

Krouvin valloittava vintti on suosittu kokous- ja tapahtumatila sen ainutlaatuisen ilmapiirin ansiosta. 7 metriä korkeassa harjakattoisessa tilassa tunnelmaa riittää ja pöydät voi vapaasti sijoitella haluttuun muotoon.

Krouvin Vinttiin mahtuu kerrallaan ruokailemaan 60-120 henkilöä. Alakerran Krouviin ja Vinttiin on omat sisäänkäyntinsä, mutta tilat ovat tarvittaessa yhdistettävissä sisäportaikon kautta.

Varaukset ja tiedustelut


teatterivintti_3

Teatterivintti

Päärakennuksemme yläkerrassa sijaitseva Teatterivintti mahdollistaa suuretkin tapahtumat ja esitykset. Vintin permannolle mahtuu 130 katsojaa, jonka lisäksi käytössä on tilava esiintymislava sekä ”backstage”.

Teatterivintin kalustus on helposti muunneltavissa. Avara, tunnelmallinen tila soveltuu erinomaisesti niin näytöksiin, tanssitapahtumiin kuin myös markkinapaikaksi. Vintin ovelta avautuu komea näkymä Uskelan kirkolle yli koko Salon.

Varaukset ja tiedustelut

Etsimme parhaillaan uusia yhteistyökumppaneita Teatterivintin tulevan ohjelmiston merkeissä, ota yhteyttä!


uus_IMG_3716

Catering-palvelut

Tarjoilun voit tiloihimme tilata yhteistyökumppaneiltamme, jotka tarjoavat erityisesti Rikalanmäelle räätälöityä catering-palvelua. Haluatpa perinteistä pitoruokaa, BBQ-herkkuja tai tinkimättömästi tehtyjä gourmet-aterioita, meiltä löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Voit valita yhteistyökumppaneidemme valmiista Rikala-menuista tai halutessasi pyytää tarjousta tilaisuuteesi muokatusta kokonaisuudesta.

Catering-palvelumme järjestävät tiloihin tarjoilun sekä henkilökunnan paikan päälle.


rikalaIMG_1899

Ryhmävierailut

Etsitkö vierailukohdetta yrityksenne, yhdistyksenne tai ystäväpiirinne virkistystapahtumaan, kehittämispäiville tai kokoukseen?

Rikalan Krouvi & Vintti, Teatterivintti ja terassialue (45 hlö) tarjoavat mahdollisuuden ruokailla, kuunnella musiikkia, nauttia teatterista ja esityksistä. Järjestämme kursseja, koulutusta ja teematapahtumia. Väristudiosta saa uniikin kokemuksen menneen aikakauden väreistä.

Ota yhteyttä niin sovitaan ikimuistoisen vierailun järjestämisestä! Luomme ohjelman tarpeittenne mukaan.


Lisätietoa

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tiloihimme tarkemmin! Voit myös täyttää yhteyslomakkeemme – otamme pian yhteyttä ja lähetämme sinulle lisämateriaalia:

Haluan lisätietoja

Puh: 044 9888 947 / 044 9888 304
Email: rikalanmaki@antiikkiverstas.com