Juhlatilat ja Catering – Antiikkiverstas

Juhlatilat ja Catering

Noustessasi Halikonjokilaakson kulttuurimaisemasta ylös Rikalanmäelle eteesi avautuu kaunis pihapiiri villiviineineen. Rikalanmäen juhlatilat Rikalan Krouvi, Krouvin Vintti sekä Teatterivintti soveltuvat kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Tunnelmalliset ja perinteikkäät tilamme ovat muunneltavissa muutamasta kymmenestä lähes parin sadan hengen juhliin. Keittiömme tarjoaa niin kotimaista ruokaperinnettä kuin modernia keittiötä ruokalistoiltamme tai sinun ja tilaisuutesi mukaisesti räätälöitynä.

Rikalan Krouvi & Vintti sijaitsee 1800-luvun puolivälissä rakennetussa tiilirakennuksessa, joka alkujaan on toiminut Wiurilan kartanon vaunuvajana. Vastapäisessä päärakennuksessa puolestaan sijaitsevat muut toimitilamme sekä avara Teatterivintti. Rikalanmäellä vuodesta 1995 toiminut ravintola on aiemmin tunnettu myös nimillä Räntmestarin Krouvi sekä Rikalan(mäen) Krouvi.


rikala_IMG_3701

Rikalan Krouvi

Ravintolatilamme Rikalan Krouvi soveltuu luontevasti niin juhlien, koulutustilaisuuksien kuin perhelounaiden järjestämiseen. Tilan savirapatut paksut seinät ja ruutuikkunat, tiililattia sekä avotulitakka luovat perinteikästä tunnelmaa. Krouvin yhteydessä toimii täysin varusteltu keittiömme. Krouvin edessä on kesäisin käytössä laaja ja viihtyisä terassialue.

A-oikeuksin varustettu Rikalan Krouvi soveltuu kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin 20-80 hengelle, terassilla puolestaan on 40 asiakaspaikkaa.

Varaukset ja tiedustelut


RikalanVintti_kalustettu1

Krouvin Vintti

Tunnelmallinen ja avara Krouvin Vintti soveltuu suurempien juhlien, näytöksien, kokousten ja niihin liitettyjen ohjelmanumeroiden tapahtumapaikaksi.  Seitsemän metriä korkeaan harjakattoiseen tilaan mahtuu ruokailemaan 60-120 henkilöä. Pöytien järjestys ja sisustus ovat  vapaasti muokattavissa.

Krouviin ja Vinttiin on omat erilliset sisäänkäyntinsä. Tarvittaessa tilat ovat myös helposti yhdistettävissä sisäportaikon kautta.

Varaukset ja tiedustelut


teatterivintti_3

Teatterivintti

Päärakennuksemme yläkerrassa sijaitseva  Teatterivintti  mahdollistaa suuretkin tapahtumat, muotinäytökset, konsertit ja kabaree-esitykset. Tapahtumissamme Teatterivintti toimii usein markkinapaikkana. Tila soveltuu myös tunnelmalliseksi kokous- ja konferenssitilaksi.

Vintin katsomoon mahtuu 160 katsojaa, jonka lisäksi käytössä on tilava esiintymislava. Teatterivintin kalustus on helposti muunneltavissa. Vintin ovelta avautuu komea näkymä Uskelan kirkolle yli koko Salon.

Varaukset ja tiedustelut

Etsimme parhaillaan uusia yhteistyökumppaneita Teatterivintin tulevan ohjelmiston merkeissä, ota yhteyttä!


uus_IMG_3716

Keittiömme

Haluatpa perinteistä pitoruokaa, BBQ-herkkuja tai tinkimättömästi tehtyjä gourmet-aterioita, keittiömme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Voit valita valmiista menuvaihtoehdoistamme tai pyytää tarjousta tilaisuuteesi räätälöidystä kokonaisuudesta.


rikalaIMG_1899

Ryhmävierailut

Etsitkö vierailukohdetta yrityksenne, yhdistyksenne tai ystäväpiirinne virkistystapahtumaan, kehittämispäiville tai kokoukseen?

Rikalan Krouvi & Vintti, Teatterivintti ja laaja terassialue tarjoavat mahdollisuuden ruokailla, kuunnella musiikkia, nauttia teatterista ja esityksistä. Luomme ohjelman tarpeittenne mukaan, esim:

  • Opastettu muinaispolkukierros
  • Tutustuminen Perinnerakentamiskeskukseen, Väristudioon ja konservaattorin työhuoneeseen
  • Asiantuntijaluentoja historiasta ja esihistoriasta
  • Kurssit ja työpajat: Perinnerakentaminen, perinteiset korjaus- ja entisöintimenetelmät, koristemaalaus
  • Lounas tai päivällinen ravintolassamme
  • Elävää musiikkia, teatteriesityksiä, stand-up-komiikkaa tai muuta viihdettä

Ota yhteyttä niin sovitaan ikimuistoisen vierailun järjestämisestä!


Lisätietoa

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tiloihimme tarkemmin! Voit myös täyttää yhteyslomakkeemme – otamme pian yhteyttä ja lähetämme sinulle lisämateriaalia:

Haluan lisätietoja

Puh: 044 9888 947 / 044 9888 304
Email: rikalanmaki@antiikkiverstas.com