Antiikkiverstaan perinnerakentamisen keskus on Salossa Rikalanmäellä ja maalinvalmistamo sekä erikoishöyläämö Angelniemellä. Rikalanmäellä palvelevat myymälämme ja näyttelymme. 

Perinnerakentamiskeskuksemme tavoitteena on toimia innoittajana, opetuskohteena ja esimerkkinä kuinka tänä päivänä saatavana olevien materiaalien, tuotteiden sekä työmenetelmien avulla historiallisten ja perinteisten talojen kunnostuksen sekä restauroimisen osalta.

Omaamme itse kokemusta restaurointi-ja konservointitöistä jo vuodesta 1990 alkaen.Meiltä löytyy useita eri vaihtoehtoja rakentamisen asioihin ja pintamateriaalien sekä maalien käytöstä. Perinnemaalien rikkaasta värimaailmasta voit tutustua historiallisesti aitoihin väripigmenttien, maalityyppien luomaan harmoniaan. Puulistojen, valaistuksen, sähkötarvikkeiden ja vastaavien tuotteiden aitoon historiaan.

MYYMÄLÄMME PALVELEE OSOITTEESSA RIKALANTIE 74, 24800 HALIKKO. TERVETULOA!

Verkkokaupastamme löytyy 1500 tuotetta, vinkkejä ja restaurointipalveluja kuluttajalle, ammattilaisille sekä museoille.


Ajankohtaista

10.02.2015 17:12

AVOINNA JÄLLEEN JOKA PÄIVÄ

Myymälämme jälleen avoinna arkisin 12-17, Tervetuloa!
Lue lisää
02.12.2014 09:54

RIKALANMÄELLÄ VUOKRATTAVANA TOIMISTOJA

Kaksi noin 50 m2 toimistoa vuokrattavana Rikalanmäellä. Toinen toimisto on yläkerrassa ja toinen pihatasossa.
Mukavan rauhallisia tiloja, isoilla ikkunoilla.

Ota yhteyttä 02-7367360
Lue lisää
04.07.2014 16:37

teatteri ja ravintola AVAAVAT OVENSA SU 6.7

Rikalanmäen kesä aukeaa viimein sunnuntaina 6.7 klo 15 ensimmäinen kesäteatteri näytös, Rikalan Krouvi avaa ovensa myös sunnuntaina näytöksen jälkeen. Antiikkiverstaan Perinnerakentamisenkeskus on avoinna arkisin 12-17. 

Kursseja tulossa. Syyskuussa Vuosisadan Valaistus- teema tapahtuma!
Kuuntele YLE- Areenasta ensi viikolla kuulumisiamme!
Lue lisää
20.02.2014 17:00

Wilma luennoimassa Fiskarssissa

Luento vanhojen rakennusten korjauksesta

24.2.2014 kl. 19

Fiskarsin luukaalissa järjestetään luento vanhojen rakennusten korjauksesta Fiskarsin kotiseutuyhdistyksen vieraana maanantaina 24 helmikuuta. Luennoitsijana toimii konservaattori Wilma Patomäki Antiikkiverstas Wilmasta. Luento on kaikille avoin ja alkaa noin kello 19. Tervetuloa!

Katso tarkemmin: http://www.fiskarsmuseum.fi/fi/tapahtumat

Lue lisää

Matkahuolto

Toimitamme Matkahuollon kautta

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan tai Suomen Lähikauppa Oy:n kauppaan eli Siwaan, Valintataloon ja Euromarketiin.

Noutopisteistä erityisesti kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta voit hakea pakettisi läheltä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi gsm-numerosi. Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa ostotilauksen yhteydessä olevasta valikosta.Kurssit

Kurssit 2015

Järjestämme kursseja useista perinnerakentamisen ja restauroinnin aihepiireistä. Kurssimme ovat arki-iltaisin ja lauantaisin. Kurssit pidetään Rikalanmäellä Antiikkiverstaan toimitiloissa Salossa. Tiedustele tulevista kursseista asiakaspalvelustamme.
Kurssimme myös facebook Rikalanmäki

show room

Nordea E-maksu Sampo-pankki Osuuspankki Luottokortti Nouto / Käteinen ENNAKKOLASKU