Antiikkiverstaan perinnerakentamisen keskus on Salossa Rikalanmäellä ja maalinvalmistamo sekä erikoishöyläämö Angelniemellä. Rikalanmäellä palvelevat myymälämme ja näyttelymme. 

Perinnerakentamiskeskuksemme tavoitteena on toimia innoittajana, opetuskohteena ja esimerkkinä kuinka tänä päivänä saatavana olevien materiaalien, tuotteiden sekä työmenetelmien avulla historiallisten ja perinteisten talojen kunnostuksen sekä restauroimisen osalta.

Omaamme itse kokemusta restaurointi-ja konservointitöistä jo vuodesta 1990 alkaen.Meiltä löytyy useita eri vaihtoehtoja rakentamisen asioihin ja pintamateriaalien sekä maalien käytöstä. Perinnemaalien rikkaasta värimaailmasta voit tutustua historiallisesti aitoihin väripigmenttien, maalityyppien luomaan harmoniaan. Puulistojen, valaistuksen, sähkötarvikkeiden ja vastaavien tuotteiden aitoon historiaan.

MYYMÄLÄMME PALVELEE OSOITTEESSA RIKALANTIE 74, 24800 HALIKKO. TERVETULOA!

Verkkokaupastamme löytyy 1500 tuotetta, vinkkejä ja restaurointipalveluja kuluttajalle, ammattilaisille sekä museoille.


Ajankohtaista

16.11.2014 13:57

RIKALANMÄEN JOULUMARKKINAT 5-7.12 KLO 12-17

Mukana ihania käsityöläisiä, perinteisiä tuotteita, tiernapojat, kuorolaulua sekä Rikalan Krouvista jouluista purtavaa koko tapahtuman ajan.
Tervetuloa!

Lue lisää
03.10.2014 13:42

UUSI PUHELINNUMERO O2- 7367 360

ANTIIKKIVERSTAS ON PALANNUT TAKAISIN OMAAN VANHAAN LANKANUMEROON 02- 7367 360. PUHELINPALVELU ARKISIN KLO 9-17 
MYYMÄLÄ AVOINNA 12-17
OLEMME PAHOILLAMME AIHEUTUNEESTA HÄIRIÖSTÄ PUHELIMISSAMME JA SÄHKÖPOSTEISSAMME SEKÄ ASIAKASPALVELUSSA!

Lue lisää
04.09.2014 15:41

SYKSYN UUDET AUKIOLOAJAT

AVOINNA ARKISIN MYYMÄLÄ :  12-17
                 ASIAKASPALVELU:    9-17

OSOITTEESSA RIKALANTIE 74, 24800 HALIKKO
Lue lisää
04.07.2014 16:37

teatteri ja ravintola AVAAVAT OVENSA SU 6.7

Rikalanmäen kesä aukeaa viimein sunnuntaina 6.7 klo 15 ensimmäinen kesäteatteri näytös, Rikalan Krouvi avaa ovensa myös sunnuntaina näytöksen jälkeen. Antiikkiverstaan Perinnerakentamisenkeskus on avoinna arkisin 12-17. 

Kursseja tulossa. Syyskuussa Vuosisadan Valaistus- teema tapahtuma!
Kuuntele YLE- Areenasta ensi viikolla kuulumisiamme!
Lue lisää

Matkahuolto

Toimitamme Matkahuollon kautta

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan tai Suomen Lähikauppa Oy:n kauppaan eli Siwaan, Valintataloon ja Euromarketiin.

Noutopisteistä erityisesti kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta voit hakea pakettisi läheltä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi gsm-numerosi. Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa ostotilauksen yhteydessä olevasta valikosta.Kurssit

Kurssit 2014

Järjestämme kursseja useista perinnerakentamisen ja restauroinnin aihepiireistä. Kurssimme ovat arki-iltaisin ja lauantaisin. Kurssit pidetään Antiikkiverstaan toimitiloissa Salossa. Tiedustele tulevista kursseista asiakaspalvelustamme.


show room

Nordea E-maksu Sampo-pankki Osuuspankki Luottokortti Nouto / Käteinen ENNAKKOLASKU