Antiikkiverstaan perinnerakentamisen keskus Angelniemellä Salon laitamilla koostuu useista rakennuksista, jotka ovat joko alkuperäisellä rakennuspaikalla tai siirrettyjä. Rakennukset edustavat erilaisia tapoja vanhan rakennusmiljöön kunnostamisesta, huoltamisesta, nykyaikaisten asumisvaatimusten mukaisesti, kuitenkin kaikessa kannustavana ajatuksena on rakennuksien perinne-ja antiikkiarvon vaaliminen. 

Perinnerakentamiskeskuksemme tavoitteena on toimia innoittajana, opetuskohteena ja esimerkkinä kuinka tänä päivänä saatavana olevien materiaalien, tuotteiden sekä työmenetelmien avulla historiallisten ja perinteisten talojen kunnostuksen sekä restauroimisen osalta.

Omaamme itse kokemusta restaurointi-ja konservointitöistä jo vuodesta 1990 alkaen.Meiltä löytyy useita eri vaihtoehtoja ikkuna-ja oviratkaisuihin, rakentamisen asioihin ja pintamateriaalien sekä maalien käytöstä. Perinnemaalien rikkaasta värimaailmasta voit tutustua historiallisesti aitoihin väripigmenttien, maalityyppien luomaan harmoniaan. Puulistojen, valaistuksen, sähkötarvikkeiden ja vastaavien tuotteiden aitoon historiaan.

Palvelemme myymälässä-näyttelyssä-erikoishöyläämössä-maalinvalmistamossa ,MUUTAMME RIKALANMÄELLE , MUUTON TAKIA MYYMÄLÄ JA NÄYTTELY KIINNI LOPPU HUHTIKUUN. AVAAMME 5.5. KLO 12 OSOITTEESSA RIKALANTIE 74, 24800 HALIKKO. TERVETULOA!
 
Puhelinpalvelumme palvelee arkisin 9-17.

Verkkokaupastamme löytyy 1500 tuotetta, vinkkejä ja restaurointipalveluja kuluttajalle, ammattilaisille sekä museoille.


Ajankohtaista

13.04.2014 14:51

MYYMÄLÄ SULJETTU HUHTIKUUN LOPPUUN

AVAAMME UUDEN MYYMÄLÄMME JA NÄYTTELYMME  RIKALANMÄELLÄ 5.5.2014 KLO 12.
TERVETUULOA!
VERKKOKAUPPA PALVELEE NORMAALISTI SEKÄ ASIAKASPALVELUMME PUHELIMITSE 9-17 PUH: 0102311 530

Lue lisää
20.03.2014 13:34

ANTIIKKIVERSTAS OSTANUT RIKALANMÄEN SALOSTA

ANTIIKKIVERSTAAN PERINNERAKENTAMISEN KESKUS MUUTTAA RIKALANMÄELLE SALOON , RIKALANTIE 74,  OSOITTEESEEN TOUKOKUUHUN MENNESSÄ. 
SAAMME KÄYTTÖÖMME RAVINTOLAN, KESÄTEATTERIN, NÄYTTELYTILAT 200 m2, UPEAN 250m2 MYYMÄLÄN


Lue lisää
20.02.2014 17:00

Wilma luennoimassa Fiskarssissa

Luento vanhojen rakennusten korjauksesta

24.2.2014 kl. 19

Fiskarsin luukaalissa järjestetään luento vanhojen rakennusten korjauksesta Fiskarsin kotiseutuyhdistyksen vieraana maanantaina 24 helmikuuta. Luennoitsijana toimii konservaattori Wilma Patomäki Antiikkiverstas Wilmasta. Luento on kaikille avoin ja alkaa noin kello 19. Tervetuloa!

Katso tarkemmin: http://www.fiskarsmuseum.fi/fi/tapahtumat

Lue lisää
03.02.2013 12:30

Antiikkiverstaan listamallisto on laajentunut

Listamallistomme kattaa 1700-luvulta 1900 luvun alkuun. Mallistomme "Aidosti Historiaa" on tehty autenttisesti vanhojen mallien kokojen ja profiilien mukaan.

Lue lisää

Matkahuolto

Toimitamme Matkahuollon kautta

Kun tilaat toimituksen Matkahuollon Lähellä-pakettina, Matkahuolto kuljettaa pakettisi nopeasti ja luotettavasti noudettavaksi valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan tai Suomen Lähikauppa Oy:n kauppaan eli Siwaan, Valintataloon ja Euromarketiin.

Noutopisteistä erityisesti kauppojen pitkien aukioloaikojen ansiosta voit hakea pakettisi läheltä sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Sen vuoksi on tärkeää, että merkitset tilaukseesi gsm-numerosi. Sinua lähimmät noutopisteet voit tarkistaa ostotilauksen yhteydessä olevasta valikosta.Kurssit

Kurssit 2014

Järjestämme kursseja useista perinnerakentamisen ja restauroinnin aihepiireistä. Kurssimme ovat arki-iltaisin ja lauantaisin. Kurssit pidetään Antiikkiverstaan toimitiloissa Angelniemellä Salossa. Tiedustele tulevista kursseista asiakaspalvelustamme.


show room

Näyttelytila Wanha Werstas

Näyttelyssämme on esillä tyypillisiä interiöörimateriaaleja 1700-luvun loppupuolelta 1900-luvun alkuun. Esillä ovat mm pinkopahvit ja muut rakennuspaperit, kangastapetointia, sabloonatapettia, puusepäntöitä, listoja, keraamisia laattoja ja eri aikakausien tyypilliset maalit ja värit. 

Tervetuloa tutustumaan!

Nordea E-maksu Sampo-pankki Osuuspankki Luottokortti Ennakkolasku Nouto / Käteinen