Yritys – Antiikkiverstas

Yritys

Perinnerakentamisen keskus Antiikkiverstas on maamme johtavia perinnerakentamiseen perehtyneitä yrityksiä. Aloitimme 1990 huonekalujen entisöintiliikkeenä, 1997 perustimme antiikkiliikkeen ja 2000-2011 toimimme restaurointi- ja konservointitöissä suojeltujen kohteiden rakennustyömailla. Tuotteiden jälleenmyynnin aloitimme verkkokaupalla 2009. Nykyisissä tiloissamme Rikalanmäellä olemme toimineet toukokuusta 2014 lähtien.

Taustamme historiallisten kohteiden tutkimuksessa ja restauroinnissa on antanut hyvän pohjan nykypäivän ekologisen rakentamisen tuotteiden ja palveluiden myyntiin sekä neuvontaan. Keskeinen toiminta-ajatuksemme on tarjota ja välittää rakentamisen ja asumisen kokonaispalveluita; elämyksiä, tuotteita, tietoa ja tutkimusta asiakkaan ja kohteen vaatimukset huomioiden.

Toimimme Salossa Halikon Rikalanmäen historiallisessa miljöössä, jossa järjestämme useita tapahtumia vuodessa. Vuokraamme tilojamme – Rikalan Krouvia, Krouvin vinttiä sekä Teatterivinttiä – tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tiloissamme Rikalanmäellä toimii kesäisin kahvila, josta saa annoksia isompaankin nälkään.

Uutuutemme on suuri näyttelytila, jossa esittelemme tapoja yhdistellä tuotteitamme historiallisten esikuvien mukaan tai rohkeasti uutta ja vanhaa sovitellen. Rikalanmäeltä löydät myös sisaryrityksemme Antiikkiverstaan Värit Oy:n, joka tuottaa perinteisin reseptein kotimaisia, ekologisia ja hengittäviä maaleja ja muita pintakäsittelyaineita kaikkiin kohteisiin.

Haemme yhteistyökumppaneita sekä ruoka- että juomatarjoilun alalta – ota yhteyttä!